Culinaire spaarkaart bij Zuid-Limburgse toprestaurants

Vier toprestaurants uit Zuid-Limburg werken vanaf deze week intensief samen. Ze introduceerden daarvoor een culinaire spaarkaart, waarmee gasten een ...

Het gaat hierbij om de restaurants Kasteel Wittem uit Wittem van restaurateurs Peter en Marc Ritzen, Hotel-restaurant Prinses Juliana (Paul en Doris Stevens) uit Valkenburg aan de Geul, Der Bloasbalg (Jan en Elly Waghemens) uit Wahlwiller en De Leuf (Paul en Sandra van de Bunt) uit Ubachsberg.

Gasten sparen bij deze restaurants voor een gratis lunch of diner. Bij het nuttigen van een Alliance lunch- of dinermenu bij alle vier de deelnemende restaurant, krijgt de gast een gratis menu bij één van de vier restaurants naar keuze. ‘Culinaire dividend’, noemen de initiatiefnemers de verzilvering van de spaarkaart in hun persbericht.

Verder meldt de persverklaring: ‘Ondanks economische recessie en aarzelend bestedingsgedrag moet het mogelijk blijven om op hoog niveau uit eten gaan’.

Het gaat hierbij om de restaurants Kasteel Wittem uit Wittem van restaurateurs Peter en Marc Ritzen, Hotel-restaurant Prinses Juliana (Paul en Doris Stevens) uit Valkenburg aan de Geul, Der Bloasbalg (Jan en Elly Waghemens) uit Wahlwiller en De Leuf (Paul en Sandra van de Bunt) uit Ubachsberg.

Gasten sparen bij deze restaurants voor een gratis lunch of diner. Bij het nuttigen van een Alliance lunch- of dinermenu bij alle vier de deelnemende restaurant, krijgt de gast een gratis menu bij één van de vier restaurants naar keuze. ‘Culinaire dividend’, noemen de initiatiefnemers de verzilvering van de spaarkaart in hun persbericht.

Verder meldt de persverklaring: ‘Ondanks economische recessie en aarzelend bestedingsgedrag moet het mogelijk blijven om op hoog niveau uit eten gaan’.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.