Horecaondernemers in finale Horecava Innovation Awards

Voor het eerst dingen horecaondernemers mee naar een Horecava Innovation Awards. Dat blijkt uit de dertien genomineerden van de prestigieuze ...

De Horecava Innovation Awards kent vier categorieën: Food & Beverage, Equipment, Services en Interior & Design. In die laatste categorie zijn twee van de drie genomineerden afkomstig uit de horeca. Nijmegenaar Franck Evers van café Pentagon staat op de lijst met een design lichtkraan, een halogeenlamp waarmee water door een kleurenfilter verlicht uit de kraan komt. Restauranthouder Leo van Eeghem van de Karpendonkse Hoeve stond aan de basis van een champagnepalet, een kunststof serveerpalet voor glazen met een voet.

De vakjury nomineerde totaal dertien ingezonden producten. Voorwaarde voor de inzendingen was dat de producten na 1 januari 2004 op de Nederlandse horeca- en cateringmarkt zijn verschenen. Uit de vier categoriewinnaars kiest de jury een overall winnaar. Die ontvangt een award en een trendtrip voor twee personen naar Berlijn.

Vorig jaar ging de hoofdprijs van de innovatiewedstrijd naar het decorconcept Art on Tiles van Burex Europe, in 2003 het verse chipsconcept Chippery van Wessels Horeca Ondernemingen, in 2002 de T-Tip van @dvancement3you en in 2001 de Turbo Chef oven van Belluno.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.