Onder leiding van meester-pâtissier Peter Tuinman zal de taart 's ochtends door de leerlingen worden gemaakt. De voorbereidingen voor de 'reuzenklus' startten al om negen uur. Het Zadkine Horeca & Toerisme werkt steeds vaker mee aan dit soort grote projecten. Zo werd er al eens de grootste Abraham ter wereld gemaakt. Dit leverde de school een vermelding in het Guinness Book of Records op.
Leerlingen Zadkine Horeca & Toersime maken 'reuzenbruidstaart
Leerlingen en docenten van het Zadkine Horeca & Toerisme wacht aanstaande zondag een spannende dag. Omstreeks 13.00 gaan zij een bruidstaart van 2 bij 2 ...
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.



