Nieuw bestuur voor Club van Elf

Nieuw bestuur voor Club van Elf

Mascha van Till-Taminiau is de nieuwe voorzitter van de Club van Elf, de vereniging die de belangen behartigt van de vooraanstaande dagattractiebedrijven in Nederland. De directeur van Walibi Holland neemt de taken over van Jan Reuvers, die vier jaar actief was in die functie.

De Club van Elf, de Dutch Association of Leading Visitor Attractions, heeft Mascha van Till-Taminiau als nieuwe voorzitter gepresenteerd tijdens de jaarvergadering. Van Till-Taminiau is directeur van attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen.

Ook de andere functies in het dagelijks bestuur zijn opnieuw ingevuld. Joris van Dijk, sinds september 2010 algemeen directeur van Madurodam in Den Haag, gaat aan de slag als secretaris en vicevoorzitter. Hij neemt de taken over van Roderick van Zuylen van Nijvelt, directeur van Duinrell in Wassenaar.

De nieuwe penningmeester is Arjan van der Meer, algemeen directeur van Canal Company/Holland International Rondvaarten in Amsterdam. Hij neemt de financiën over van Piet de Vries, de voormalig directeur van de Keukenhof in Lisse.

De Club van Elf is opgericht in 1973 en behartigt de belangen van Attractieparkt Slagharen, Attractiepark Toverland Sevenum, Avonturenpark Hellendoorn, Burgers’ Zoo Arnhem, Canal Company Amsterdam, Dierenpark Emmen, Dolfinarium Harderwijk, Duinrell Wassenaar, Efteling Kaatsheuvel, Floriade 2012 Venlo, Heineken Experience Amsterdam, Keukenhof Lisse, Madame Tussauds Amsterdam, Madurodam Den Haag, Ouwehand Dierenpark Rhenen en Walibi Nederland Biddinghuizen.