Lambermon en Rector openen tweede zaak To Amuse

Lambermon en Rector openen tweede zaak To Amuse

SVH Meesterkok Michel Lambermon en Arjen Rector gaan een tweede vestiging van zijn concept To Amuse openen. Per 1 mei komt er een To Amuse in Hoofddorp. Begin dit jaar startte het tweetal het concept in Haarlem.

De kogel is door de kerk, laat Lambermon weten. ‘To Amuse Hoofddorp is een feit. Per 1 mei nemen wij 1200 vierkante meter horeca over waar we wilde plannen hebben’.

In Hoofddorp gaat Lambermon de ruimte vullen met een bedrijfsrestaurant voor vierhonderd tot zeshonderd gasten. Na 17.00 uur wordt de ruimte gebruikt voor privat dining, workshops en evenementen. ‘Voor een event kunnen we tot wel duizend gasten gaan’, aldus de chef-kok, die begin dit jaar samen met Rector To Amuse startte in Haarlem.

‘De brigade is klaar, het concept is klaar, alleen nu nog keuzes maken over de leveranciers. We mikken op een brede doelgroep. Dat is in deze moeilijke tijd de enige manier om geld te verdienen. Er is voldoende potentie aan interessante bedrijven om ons heen. Vastgoed, bankiers, maar ook Schiphol ligt om de hoek’.

Lambermon wil zich met To Amuse Hoofddorp richten op het hoge segment bedrijfscatering. ’99 Procent van de bedrijfscatering is gesubsidieerd. Wij doen het anders. We hebben een andere kostenstructuur, waardoor dit mogelijk is’.

To Amuse moet dit jaar volgens Lambermon ‘hufterproof’ worden. ‘Daarna kijken we wel verder. Eerst maar eens draaien en de kinderziektes eruit halen. Pas dan denken we aan eventueel uitbreiding met meer vestigingen’.

Bij To Amuse werkt Lambermon nauw samen met Arjen Rector. Rector was onder andere chef-kok bij De Vrienden van Jacob in Santpoort. Daarvoor was hij actief voor onder andere Savelberg in Voorburg, Merlet in Schoorl en Chapeau! in Bloemendaal.