Met Kolibrie en KHN meedoen aan Tilburg Ten Miles

Kolibrie en Koninklijke Horeca Nederland nodigen mensen uit de horecabranche uit om deel te nemen aan de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. Deze jaarlijkse hardloopwedstrijd is in 2013 op zondag 1 september. Deelnemers lopen 16 kilometer, maar mogen die afstand ook met zijn tweeën doen (beiden 8 kilometer).

Deelnemers betalen €35, waarvan €10 wordt gedoneerd aan de Culibus, de stichting die kinderen leert dat gezonde voeding belangrijk is. Het startgeld is inclusief een gezamenlijke bijeenkomst, een shirt, tijdsregistratie en barbecue na afloop.

De start is op het Koningsplein en de finish op de Schouwburgring, allebei in het centrum van Tilburg. De verzamellocatie is stapperij De Korenbloem. Opgeven kan via de website Kolibrietenmiles.nl. Misset Horeca is partner van het initiatief van Kolibrie en Koninklijke Horeca Nederland.

Lenting Loopt

Dinsdag 28 mei was in Nijmegen de eerste editie van Lenting Loopt, een hardloop- en netwerkevenement georganiseerd door horeca-adviesbureau Lenting en Partners. Dit initiatief wordt eveneens ondersteund door Misset Horeca.

Bekijk hier een fotoreportage van Lenting Loopt.
Bekijk hier een videoverslag van Lenting Loopt.