Château St. Gerlach lid van Relais & Châteaux

Château St. Gerlach lid van Relais & Châteaux

Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul is toegetreden tot Relais & Châteaux. Eigenaar Camille Oostwegel van Château St. Gerlach laat weten verheugd te zijn met de aansluiting.

Camille Oostwegel: ‘Wij zijn verheugd deel uit te kunnen maken van de prestigieuze Relais & Châteaux-familie. Daarnaast was het een eer om door de Nederlandse leden gevraagd te worden om bij hen aan te sluiten. We hebben nu 520 collega's die wereldwijd dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen’.

Relais & Châteaux is een alliantie van de hotels en gastronomische restaurants in meer dan zestig landen. Relais & Châteaux is in 1954 opgericht in Frankrijk met als doel het wereldwijd selecteren van excellente hotels en restaurants met een bijzonder karakter en die een unieke levenskunst uitdragen.

Tevens is Relais & Châteaux een familie van hoteliers en sterrenchefs uit alle windstreken, verenigd door de passie om hun gasten onvergetelijke momenten te bezorgen.

Château St. Gerlach, de buitenplaats van Maastricht, bestaat uit een hotel met 58 hotelkamers, een à la carte restaurant, een bistrot, Spa & Wellness St. Gerlach, een zwembad en diverse zalen en salons voor bijeenkomsten. Daarnaast beschikt het over 39 hotelappartementen.