Jasper van den Hoogen van Bridges* naar Bord'Eau**

Jasper van den Hoogen van Bridges* naar Bord'Eau**

Jasper van den Hoogen verruilt Bridges in Amsterdam voor het eveneens in de hoofdstad gevestigde tweesterrenrestaurant Bord'Eau. De sommelier van het sterrestaurant in Sofitel Legend The Grand gaat vanaf januari in dezelfde functie aan de slag bij de in hotel De L'Europe gevestigde eetgelegenheid. Hij volgt Daphne Oudshoorn op.

'Ik ben bijzonder blij dat hotel De L'Europe mij de kans biedt om ter vervanging van sommelier Daphne Oudshoorn aan de slag te gaan in hun restaurant Bord'Eau', zo laat Jasper van den Hoogen op persoonlijke titel weten aan Misset Horeca. Oudshoorn keert na haar verlof terug bij Bord'eau, zo laat Lisette de Koning, marketingmanager van het hotel, weten.

Tweesterrenrestaurant

Bij het tweesterrenrestaurant kan Van den Hoogen naar eigen zeggen invulling geven aan zijn wens 'om naast mijn vaderschap voor mijn zoon Tim op hoog niveau te blijven werken in een hecht team en met de focus op kwaliteit en gastvrijheid'.

Master of Wine

'Ik kan het op een dermate ideale manier vormgeven dat ik ernaast ook nog kans zie de vooropleiding tot Master of Wine weer op te pakken en me hiermee te verdiepen in het mooiste vak van de wereld', zo vervolgt de sommelier.

Van den Hoogen gaat in januari - na de wintersluiting van Bord'Eau - aan de slag in het tweesterrenrestaurant.

Richard van Oostenbrugge

'Ik kijk er zeer naar uit om na de komende winterstop van Bord'Eau samen met Richard van Oostenbrugge** en het ambitieuze team aan de slag te gaan.'

Sofitel Legend The Grand

'Trots ben ik dat ik nu nog onderdeel ben van Sofitel Legend The Grand Amsterdam en sterrestaurant Bridges. Hier krijg ik de volledige vrije hand in het samenstellen van de wijnkaarten en het vormgeven va het wijnbeleid zoals ik de afgelopen 32 maanden heb mogen doen.'

Bobby Rust

Van den Hoogen laat ook weten dat 'de recente wisseling in de keuken van Bridges niet ten grondslag ligt aan de genomen beslissing'.

'Bobby Rust is een begenadigd chef-kok die een bijzondere manier heeft om smaken op het bord subtiel te verenigen.

Wie Van den Hoogen opvolgt bij Bridges, is nog niet bekend.