Gouden Fust voor Wapen van Oostellingwerf

Gouden Fust voor Wapen van Oostellingwerf

Het Wapen van Oostellingwerf uit Oosterwolde van eigenaar Gerrie Latumalea heeft het Gouden Fust gewonnen en mag zich daardoor volgens organisator Heineken een jaar lang Gouden Horecazaak van 2010 noemen.

De honderd beste horecaondernemers van Nederland streden het afgelopen jaar om de prijs voor de Gouden Horecazaak 2010 en kwamen afgelopen weekend samen voor de spectaculaire landelijke finale.

De horecaondernemers kwamen bij elkaar in de ‘Grootste kroeg van Nederland’ dat ook het decor is van De Vrienden van Amstel LIVE! 2011. Aan het einde van de finale werden de drie winnaars gehuldigd door De 3JS. Het Zilveren en Bronzen Fust werden gewonnen door Café-restaurant de Graaf van Horne uit Horn en Café Tjeukemeer uit Oosterzee.

Eigenaar Gerrie Latumalea van Het Wapen van Ooststellingwerf zegt trots te zijn op de titel. ‘We werken dagelijks heel hard met ons team om onze gasten de beste service te bieden. We waren in de voorronden al uitgeroepen tot beste kroeg van onze regio. Dat we nu de landelijke finale ook nog eens winnen is natuurlijk helemaal fantastisch’.