Nieuw: hooiberg op terras

Nieuw: hooiberg op terras

In de zoektocht naar nieuwigheden voor het terras stuitte de redactie op de terrashooiberg. Eerst geïntroduceerd bij agrariërs en nu verfijnd en ...

Dat is niet zo verrassend als men in acht neemt dat ons land vanwege het (slechte) weer gebaat is bij beschutting op het terras. Daar zijn al vele attributen voor bedacht. Maar de hooiberg had Misset Horeca nog niet eerder gezien.

Producent Montaro uit Didam introduceerde de ‘hooiberg’ eerst bij agrariërs. Het gevaarte heeft een diameter van zes meter en is (maximaal) 4,95 meter hoog. De terrashooiberg kan met 12 windschermen volledig worden afgesloten of half open worden gezet. Er is in Nederland ‘al’ één horecabedrijf dat de terrashooiberg heeft staan.

De beste voorbereiding op het terrasseizoen

Van maart t/m juni gaan mystery guests en vakjuryleden – ervaren horecaondernemers en oud-winnaars – op pad om honderden terrassen te bezoeken.Ze letten op alles wat telt voor je gasten: hoe word je welkom geheten, is het terras netjes, hoe goed kent het team de kaart? Na afloop krijg je een helder rapport met scores en tips waar je echt wat aan hebt. En natuurlijk maken we de 100 beste terrassen bekend tijdens een knallende uitreiking!
Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.