Belgische fastcasualconcept The Foodmaker nu in Nederland

Belgische fastcasualconcept The Foodmaker nu in Nederland

Het Belgische fastcasual concept The Foodmaker heeft onlangs een eerste vestiging in Maastricht geopend. In eigen land heeft de 'gezonde' keten twaalf vestigingen.

De vestiging in Maastricht biedt net als de die bij onze zuiderburen vooral gezonde en verse producten. Het concept is vooral gericht op de lunchmarkt met gezonde lunches die de gast zelf kan samenstellen maar er zijn ook complete menuutjes (formules zoals de Belgen noemen) mogelijk. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit gezonde broodjes, wraps, smoothies maar ook een pastamaaltijd is mogelijk. De producten zijn ook via de internetsite www.thefoodmaker.nl te bestellen en worden dan bezorgd.

Zelf zegt het bedrijf van het concept: ‘Het strakke rustgevende interieur en de verse gezonde kant en klaar gerechten van The Foodmaker zijn uniek en zorgen voor dat rust- en kwaliteitsmoment tijdens het eten in deze steeds sneller draaiende leefwereld. Een gezond, snel, ontspannend en gevarieerd eetmoment, daar draait het allemaal om bij The Foodmaker.’

De oervestiging van The Foodmarket opende in 2003. Het bedrijf heeft grote ambities en wil uiteindelijk wereldwijd aanwezig zijn. De Nederlandse vestiging is vooralsnog de eerste buiten de thuismarkt.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.