Bon Chef trots op Vers en Innovatie Award

Ongelooflijk trots’, zijn Guido, Carmen, Gilbert en Sascha Tjia van het innovatieve Bon Chef in Bergeschenhoek op de Vers en Innovatie Award. ‘Het blijkt dat we toch al iets losmaken en op de goede weg zitten.

Ze durfden er niet op te hopen dat ze nu al in de prijzen zouden vallen tijdens het Cafetaria Top 100 event. ‘We zijn pas een paar maanden bezig met ons nieuwe concept Bon Chef. En dan al deze prijs’, is Guido nog steeds vol ongeloof. Tegelijkertijd zijn ze alle vier ongelooflijk trots. ‘Het is toch al een stukje erkenning dat we innovatief bezig zijn. Nu moeten we nog bewijzen dat het inderdaad de goede weg is. We zullen heus nog wel dingen moeten veranderen.’

Steeds weer vernieuwen

Na hun overwinning in de Cafetaria Top 100 van 2000 met hun cafetaria De Smulhoek in jaren 50 stijl sloegen ze een andere weg in. Met Cookers zetten ze een innovatief concept met veel vers en beleving neer dat zijn weerslag had in de branche. Dat werd afgelopen zomer na vijf jaar opgevolgd door Bon Chef. ‘We blijven onszelf steeds vernieuwen’, zegt Carmen. ‘Maar we zijn ook nog steeds een cafetaria waar je frites en snacks kunt krijgen.’

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009