Lees 1 maand gratis
Toegang voor meer dan 3 lezers? Vraag een bedrijfsabonnement aan.
Student, scholier of werkzaam in het onderwijs? Lees Misset Horeca voor maar 10 euro per jaar.
Mbo-school Curio heeft, in samenwerking met Gijs Kemmeren, in Breda een 15-weekse opleiding plant-based koken opgezet.
Doordachte bedrijfskleding is dé manier om als horecaondernemer op te vallen en je te onderscheiden. Maar ook om je medewerkers te laten stralen.
Jesse Huisman en Daan Jochemsen zijn klaar voor de uitrol van FLFL. Wat zeven jaar geleden begon met een bakfiets op de Vismarkt in Groningen, is inmiddels een formule met zes vestigingen en een productlijn voor retail en horeca.
Vervelend nieuws uit Gouda: restaurant De Kleischuur heeft bekendgemaakt per 1 augustus de deuren te sluiten. De zaak won eerder De Gouden Pollepel en was opgenomen bij Gault&Millau en in de Lekker-gids.