Na tien vestigingen in Zuid-Holland is franchiseformule Pannenkoe klaar voor uitbreiding in de rest van het land. Het concept van Joost Suijten...
Op de naar eigen zeggen beste plek van Zoetermeer heeft René Bogaart voor het eerst in zijn lange loopbaan een fine dining-zaak geopend. Op het...
Een fine dining-restaurant starten in een uitdagende periode. Twintigers Kalai van Vossen en Paulina Kasimovaitė kennen geen twijfel. Sinds december...
Bas van Heezik van eetcafé De Baron in Utrecht wordt landelijk nieuws als hij ervoor kiest om met gestrekt been de confrontatie aan te gaan met de in...
Café Wolthoorn & Co is al 100 jaar een begrip in Groningen. Tijdens de viering van het eeuwfeest afgelopen november stelt een wethouder dat het...
Met De Pizzabakkers willen Siang-Lan Go, Dmitri Schokker, Margreet Leguijt en Anthony de Vries de huiskamer zijn voor de buurt. Niet chic maar lekker...
Kim van Es, eigenaar van Bon Appetit in Rijsbergen is een 'fastservicester' op TikTok. De ondernemer laat op het sociale medium met medewerker Anouk...
Taks Yuen (48) wil gasten in zijn restaurant Mei Wah in Eindhoven de echte Chinese keuken laten proeven. Dat betekent dat hij geleidelijk aan...
Eerder dan gepland, worden Sarah Norris en Stijn Hinke eigenaar van Puur M in Berg en Dal. Het duo begint in coronatijd met maaltijden voor thuis,...
King Kumpir is sinds 2004 actief in Nederland. In het concept speelt de aardappel - de kumpir - de hoofdrol. Na acht vestigingen en een rebranding,...