Lumière Maastricht
Het gaat goed met cocktails en de Nederlandse horeca. Elke Misset Horeca ontdek ik nieuwe producten en lees ik over ondernemers met vernieuwende ideeën.
Met Timo Janse start ik in december een eigen cocktailbar. Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam. In deze blog; de totstandkoming van de barstation.
Sangria is bekend van lange, warme nachten in Spanje. Maar met toevoeging van kruiden en specerijen maak je Sangria heel makkelijk winters.
In haar nieuwe blog gaat bartender Tess Posthumus dieper in op thema's rondom cocktails en hoe je het uiteindelijke doel niet uit het oog moet verliezen.
Tess Posthumus blogt vanuit Tel Aviv: 'Ik ben hier met mijn collega Timo Janse om de bartenders tijdens World Class Israel te jureren.
Tess Posthumus over de revival van de goed fout cocktail. 'Zo'n parapluutje kan weer, als je cocktail tenminste supergoed is.'
De craft cocktail is in opkomst, bepleit bartender Tess Posthumus. En ondanks het feit dat in heel Nederland de cocktailcultuur nog in de kinderschoenen staat is Amsterdam wereldtop.
In de aanloop naar een nieuw jaar wordt mij vaak de vraag gesteld wat we qua trends mogen verwachten. Nou, ik geloof niet in trends. Dit zeg ik niet zonder reden.
Veel bartenders vinden het vaak maar een vervelend klusje wanneer er een alcoholvrije bestelling binnenkomt, maar er zijn cocktails die een alcoholvrije optie voor de gast én voor de omzet leuk maken.
Ons eigen Nederland als inspiratiebron voor cocktails.