nieuws

Reinders wil nieuwe zaak in Amsterdam

Café

Casper Reinders van Jimmy Woo heeft nieuwe plannen. De succesvolle conceptmaker denkt aan een nieuwe club in Amsterdam. Een club waarbij gasten aan een bepaalde leeftijdgrens moeten voldoen.

Reinders wil nieuwe zaak in Amsterdam

Het gaat om een ondergrens qua leeftijd. Dat laat Reinders weten in een nieuwsvideo van HighProfile opgenomen op het Gala Idea op 31 oktober. ‘Het wordt een club op hoger niveau voor mensen vanaf dertig jaar. We zitten nu in het vergunningtraject’.

Naast Amsterdam heeft Reinders plannen in het buitenland. Zo heeft hij enige tijd serieus gekeken naar New York en is hij recent bezig met plannen in de Duitse hoofdstad Berlijn. ‘Ik geloof in Berlijn. We zijn er met een groot project bezig’.

De video waarin Reinders praat over zijn plannen.

Reageer op dit artikel