nieuws

Misset Horeca neemt afscheid van Dick Wildeman

Café

Meer dan 25 jaar schreef hij columns voor Misset Horeca over de menselijke kanten van het vak. Als onderdeel van de introductie van de vernieuwde redactionele formule van Misset Horeca, deze verschijnt op 11 maart, neemt Misset Horeca afscheid van biergrootheid Dick Wildeman

Misset Horeca neemt afscheid van Dick Wildeman

Boven zijn columns in het blad werd hij steevast aangekondigd als “Mister horeca” van Nederland. Zijn hart ligt bij het café. Hij schreef zijn columns over de mensen in dat café, kasteleins en gasten. Herkenbare columns over het café als “de huiskamer van de samenleving”. Met de komende introductie van de vernieuwde Misset Horeca ontstond er volgens hoofdredacteur Geert van den Bosch een natuurlijk moment om afscheid te nemen van de langst schrijvende scribent van het blad.

In de Misset Horeca van deze week staat een uitgebreid interview met deze goedlachse zeventiger. Hij begrijpt het besluit van de hoofdredacteur, maar het doet hem wel pijn. ‘Ik moet het loslaten. Had dat liever niet gedaan. Ik was zo Misset’, zegt hij in het interview. In het interview blikt Dick Wildeman terug op meer dan 25 jaar schrijven voor “de Misset” en wat er is veranderd in het horeca-landschap.

Reageer op dit artikel