nieuws

Walzicht/Balzicht in Woerden leukste oranjecafé van Nederland

Café

Café Walzicht in Woerden, deze maand ook wel Balzicht genoemd, is winnaar geworden van de wedstrijd Misset Leukste Oranjecafé van Nederland. De kroeg is vrijdagmiddag overvallen door een delegatie van de jury, inclusief de feestformatie de Dikdakkers.

Walzicht/Balzicht in Woerden leukste oranjecafé van Nederland

Via de website www.missetoranjecafe.nl kwamen de afgelopen maanden veel inschrijvingen binnen van cafés die een gooi wilden doen naar de titel ‘Misset Leukste Oranje Café’, een wedstrijd georganiseerd door Misset Horeca en De Telegraaf. Gisteren werd bekend dat The Three Musketiers in Hengelo (O), Café Walzicht in Woerden en Sportcafé de Locobar in Chaam geselecteerd waren voor de finale.

Bij het bepalen van de finalisten heeft de jury de volgende criteria beoordeeld: hoe origineel is het café in zijn EK-acties en -aankleding, wat doet het bedrijf aan de versiering in en rondom de bar, het exterieur en het interieur, en hoever gaat de ondernemer in zijn of haar EK-activiteiten?

Vrijdagmiddag om 17.00 uur heeft de organisatie de winnende kroeg in Woerden bezocht om het nieuws te melden. Een van de prijzen is een live-optreden van feestformatie De Dikdakkers. De andere twee cafés zijn telefonisch op de hoogte gebracht dat ze net naar de titel hebben gegrepen. Tweede werd Loco Bar in Chaam en derde The Three Musketeers in Hengelo (O).

Reageer op dit artikel