nieuws

Twentse Bierbrouwerij introduceert eigen Radler

Café

De Twentse bierbrouwerij uit Hengelo introduceert de komende weken haar nieuwste innovatie: Twents Radler. Voor de horeca is het op tap verkrijgbaar in 20-liter vaten.

Twentse Bierbrouwerij introduceert eigen Radler

Eerder dit jaar kwam de brouwer al met haar Bevrijdingsbier, en nu dus het Twents Radler, ontwikkelt op basis van het Twents Witbier met citroensap, limoensap, water en suiker. Volgens de brouwer is het uniek in Nederland dat ze zonder kunstmatige toevoegingen in staat is om de laag alcoholische radler af te vullen op 20-liter vaten voor de horeca.

Introductie in horeca en retail
In de week van 25 juni zal het Twents Radler op een aantal evenementen in de regio geïntroduceerd worden. Vanaf juli wordt de radler op fles bij de Twentse slijterijen aangeboden. De Twentse Bierbrouwerij kiest er voor om haar bieren uitsluitend via drankengroothandels aan de horeca te leveren en aan consumenten via slijterijen in Twente.

Reageer op dit artikel