nieuws

In den Bockenreyder wint Café Top 100 2016

Café

Herberg In den Bockenreyder uit Esbeek is maandag 16 november in Hilversum gekroond tot beste van Nederland. Het café van Ad en Riet de Bruyn imponeerde de jury meerdere malen: ‘Warmer en hartelijker wordt het niet.’

In den Bockenreyder wint Café Top 100 2016

Herberg In den Bockenreyder staat al een lange tijd in de Café Top 100 en vorig jaar behaalde het zelfs haar hoogste notering, met een zesde plek. Dit jaar kreeg de zaak van broer en zus De Bruyn echter die prestatie te overtreffen. Maandag 16 november werden de ondernemers en hun team gehuldigd als de nieuwe nummer 1 van de Café Top 100, tijdens een wervelende show in Studio 21 in Hilversum.

Uit elkaar spatten van warmte

De jury was onder de indruk van het complete plaatje dat In den Bockenreyder dag in, dag uit biedt. Een bedrijf dat uit elkaar spat van warmte en humor. Een compleet horecabedrijf, zonder dat de caféfunctie verloren gaat. Voor de schermen komt het allemaal gemoedelijk en bedaard over en ook achter de schermen klopt In den Bockenreyder als een bus.

Maximale service door optimale regels

Routing, werkwijzes, klachtenbehandeling, maar ook schoon en opgeruimd. Van de keukenvloer tot de koelcellen, van de opslag tot de parkeerplaats, het is wellicht één van de grootste verrassingen die de jury aantrof: doordat het achter de schermen zo optimaal geregeld is, kunnen de gasten aan de voorkant maximale service krijgen.

> Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2016

Reageer op dit artikel