nieuws

Willem Stroombergen Parel van het Jaar Café Top 100 2016

Café

Willem Stroombergen is maandag 16 november verkozen tot Parel van het Jaar van de Café Top 100. De 78-jarige Stroombergen werkt al vijftig jaar onafgebroken bij café Zomerzorg in Hillegom. Eigenaar Nigel Siebelt: ‘Zonder WIllem zou Zomerzorg Zomerzorg niet zijn.’

Willem Stroombergen Parel van het Jaar Café Top 100 2016

Willem Stroombergen wordt in februari 78 en werkt dan al 50 jaar bij Zomerzorg. In 2003 ging hij officieel met pensioen, maar volgens eigenaar Nigel Siebelt ‘weigert hij te vertrekken.’ ‘We hebben met hem een contract voor 10 uur per week afgesloten, wat beide partijen op elk moment kunnen beëindigen.’ Maar daar is wat Siebelt betreft nog lang geen sprake van. ‘Hij gaat nog als een speer, jonge medewerkers kunnen veel van hem leren. Hij is, ondanks zijn leeftijd, een druk baasje dat overal bovenop zit.’

De Parel

Voor het tweede jaar op rij verkoos Misset Horeca De Parel van het jaar. Naast ondernemers willen we ook medewerkers lauweren. Medewerkers die onmisbaar zijn en het verschil weten te maken. Uniek? Uitblinker? Onderscheidende persoonlijkheid? Bedrijven die een plek in de Top 100 hebben bemachtigd, is bij aanmelding voor de uitreiking gevraagd of zij iemand wilden nomineren voor De Parel. Uit de inzendingen is de leukste/beste/origineelste motivatie gekozen. Die medewerker wordt gekroond tot Parel van het Jaar.

Winnaar 2014/2015
Nikki Groenheide, Van Ruysdael, Heemskerk

> Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2016

Reageer op dit artikel