nieuws

De Bierfabriek vestigt zich in Apollo Hotel Almere

Café 3812

De Bierfabriek opent begin 2017 een derde vestiging. Na Delft en Amsterdam komt er nu een zaak in Almere, gesitueerd in Apollo Hotel Almere City, midden in het centrum van de stad.

De Bierfabriek vestigt zich in Apollo Hotel Almere

Wouter Dekker, general manager van Apollo Hotel Almere City Centre en franchisenemer telt al af naar de samenwerking. ‘We waren al een tijdje op zoek naar een goede invulling van ons & beverage concept. Na gedegen onderzoek stuitten we op het concept van De Bierfabriek. Wat ons zo aantrekt is de informele sfeer, het verrassend goede eten en scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Bierfabriek Almere wordt de sfeerbeleving die ons hotel compleet gaat maken.’

Mooie locatie

Ronald Bolhuis, mede-eigenaar van Bierfabriek voegt hieraan toe: ‘Apollo Hotel Almere is voor ons een toplocatie. Het ligt aan het mooie Weerwater in hartje Almere. We zijn al druk met verbouwen. Onze architect Orio Tonini verandert de huidige ruimte in een echte Bierfabriek-locatie met bijbehorende brouwinstallatie en houtskool barbecue. Het wordt stoer en industrieel, maar ook gezellig.’

Bier op de vloer

De Bierfabriek Almere blijft hetzelfde als in Amsterdam en Delft: een combinatie van huisgebrouwen bier, boerderijkippetjes, self-service taptafels en pindaschillen op de vloer. Bierfabriek brouwt midden in hun restaurant de exclusieve bieren Rosso (een rode ale) en de Nero (een donkere porter). De ongefilterde pilsener genaamd Puur wordt speciaal voor ze gebrouwen.

Reageer op dit artikel