nieuws

Koffie Top 100-winnaar Coffeelicious breidt uit naar Breda

Café 1916

Coffeelicious, de winnaar van de Koffie Top 100 2014 in Dordrecht, opent 1 maart 2017 een nieuwe zaak. Na een uitbreiding eerder dit jaar in Rotterdam, wordt Breda de volgende stad waar Coffeelicious neerstrijkt.

Koffie Top 100-winnaar Coffeelicious breidt uit naar Breda
(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal Misset Horeca Koffie Top 100: Coffeelicious Rotterdam

De nieuwe locatie aan de Ginnekenweg in Breda is groter dan de locatie in Dordrecht, en bezit een stadstuin. Het concept blijft volgens de ondernemers gelijk; ‘heerlijke en goed bereide koffies, huisgemaakte taarten, high tea’s en eerlijke en oprechte gastvrijheid.’ Naast gebak kunnen gasten in Breda ook terecht voor ontbijt- en lunchgerechten.

Werkverdeling

Het pand wordt op dit moment verbouwd en ‘Coffeelicious-proof’  gemaakt zodat het precies dezelfde uitstraling krijgt als in Dordrecht en Rotterdam. De eigenaren van de Brabantse Coffeelicious zijn Peter en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stoger. Fiona blijft vooral het gezicht in Dordrecht. Joan blijft het gezicht van Hightealicious en vooral Marc en Peter zullen te zien zijn in Breda.

In 2014 won Coffeelicious Dordrecht de Koffie Top 100, dit jaar eindigde de net geopende vestiging in Rotterdam knap op de vierde plek.

Reageer op dit artikel