nieuws

Derde editie Craft Beer Festival Van Moll Fest naar Evoluon

Café 1260

Het Eindhovense Craft Beer Festival Van Moll Fest, vindt zondag 27 augustus plaats rond het Evoluon in de Lichtstad. Ruim 21 brouwers uit binnen en buitenland zullen aanwezig zijn. Eten en muziek completeren het programma die dag.

Derde editie Craft Beer Festival Van Moll Fest naar Evoluon

Brouwerij Van Moll heeft twee jaar succesvolle jaren achter de rug van haar Van Moll Fest. Het Craft Beer Festival was bij beide edities in de voorverkoop al uitverkocht. De historische binnenplaats van het Eindhovense Marienhage Klooster was voor dit jaar dan ook geen optie. Daarom is voor zondag 27 augustus uitgeweken naar het Evoluon.

Internationale Craft Beer line upEvoluon Craft Beer Festival Van Moll Fest

‘Een Craft Beer Festival op de meest iconische plek van Eindhoven’, aldus de organisatie. ‘Het hele terrein rond het Evoluon zal omgetoverd worden tot een waar Walhalla voor liefhebbers van heerlijk bier en lekker eten. Eigenlijk dus voor iedereen die van het goede leven houdt.’ Zowel Nederlandse als buitenlandse brouwers zijn aanwezig op het festivalterrein. De line up:
Nederland
Jopen
Kaapse Brouwers
Brouwerij Kees
Kompaan Bier
Brouwerij de Molen
Brouwerij de Natte Gijt
Oproer
Uiltje Brewing Company
Van Moll
Walhalla Craft Beer

Internationaal
Brussels Beer Project (BE)
Buddelship Brauerei Hamburg (DE)
Buxton Brewery Company (UK)
Electric Nurse (SE)
Cervesa Guineu (ES)
In Peccatum Craft Beer (ES)
Magic Rock Brewing (UK)
Põhjala Brewery (EST)
Siren Craft Brew (UK)
To Øl (DK)
Wiper and True (UK)

Naast al dit biergeweld is er ook een food court en zal er sfeerverhogende muziek gedraaid worden. Bezoekers kunnen ook hun picknickkleed meenemen en op de heuvel rond de grote weide van het terrein neerstrijken.

Details

Van Moll Fest
Zondag 27 Augustus 2017
van 13:00u tot 21:00u

Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

Tickets: 15 euro, inclusief 2 muntjes en een festival-proefglaasje. Kaarten zijn alleen te koop in voorverkoop.

 

Reageer op dit artikel