nieuws

Fox Sports zoekt ‘Leukste Voetbalkroeg’

Café 3694

Fox Sports gaat op zoek naar ‘De Leukste Voetbalkroeg’ van Nederland. Vanaf 21 oktober kan online gestemd worden en de winnaar krijgt onder meer een jaar lang gratis Fox Sports Zakelijk.

Fox Sports zoekt ‘Leukste Voetbalkroeg’

Per speelronde in de Eredivisie bekijken gemiddeld 180.000 gasten live voetbal in een café (met een officiële licentie van Fox Sports Zakelijk). De omroep start daarom ‘de zoektocht naar de  leukste voetbalkroeg van Nederland’.

Online stemmen op ‘Leukste Voetbalkroeg’

Het publiek kan van 21 oktober tot en met 16 november stemmen Leukste Voetbalkroegop cafés met een officiële licentie. Uit alle deelnemende kroegen worden uiteindelijk twaalf provinciewinnaars gekozen. De drie kroegen met de meeste stemmen worden vervolgens bezocht door een jury.

Winnaar: jaar lang gratis Fox Sports

Zij bepalen wie zich een jaar lang ‘de leukste voetbalkroeg van Nederland’ mag noemen. De winnaar wordt zaterdag 25 november bekend gemaakt in het tv-programma ‘De Eretribune’. Dit café ontvangt de ‘Kampioensschaal’, één jaar lang gratis licentie van Fox Sports Zakelijk en €1000 drukwerktegoed bij Drukwerk Max om de live wedstrijden onder de aandacht te brengen.

Reageer op dit artikel