nieuws

Brons voor Café De Koning in Café Top 100 2017

Café 1554

Café De Koning uit Alkmaar is op de derde plek geëindigd van de Café Top 100 2017. De zaak van ondernemers Daan Touw en Remco de Boer schoot vorig jaar de lijst binnen op plek 13 en zetten die opmars nu voort.

Brons voor Café De Koning in Café Top 100 2017
Ondernemers Daan Touw (midden) en Remco de Boer (rechts), met hun bedrijfsleider Piet Hein Hagenaar.

Café De Koning opende in 2014 pas haar deuren onder de huidige eigenaren; Daan Touw en Remco de Boer. In 2016 debuteerde de Alkmaarse onderneming in de Café Top 100 op plek 13. En nu zet het die ongekende opmars door met een 3e plek.

Horeca op topniveau

De jury kan simpelweg niet om deze zaak heen. Hier staat een onderneming die sinds de opening met een ongekende sneltreinvaart de weg naar boven ingezet heeft. Touw voor de schermen, De Boer erachter. van lunch tot diner en stappen tot aan de klinkende cijfers die we in de boeken zien. Dit is horeca op topniveau Maar naast de ondernemers, is er dus het team van medewerkers dat De Koning maakt tot wat het is.

Lees hier de reportage die Misset Horeca eerder dit jaar maakte bij De Koning in Alkmaar

Café De Koning heeft topteam

Zij zorgen voor een meer dan laaiend enthousiast juryrapport. Bij binnenkomst wordt ons jurylid direct, hartelijk en warm welkom geheten. Ook goed, meteen vragen of hij iets wil eten. En zoals het

Café De Koning Alkmaar

Café De Koning heeft ook een topteam op de vloer.

een goede jurering betaamt, gaat ons jurylid het gesprek aan, mede om de kennis te testen en de gastvrijheid onder de loep te nemen. Het rapport: ‘Fantastisch! Een dialoog met veel kennis van zaken. En hoe er adviserend wordt verkocht; top!’

Er is werkelijk geen facet bij De Koning waar ons jurylid niet de loftrompet over blaast. ‘Het eten en drinken zijn op een hoog niveau en worden snel, efficient en kundig uitgeserveerd. Een bezoek aan De Koning is een feest, hier kom je terug. En het mooie is: ze zijn hier niet afhankelijk van één persoon, maar beschikken over een klasse team.’

 

Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2017 inclusief de juryrapporten…

Reageer op dit artikel