nieuws

Tweede editie Hertog Jan Grand Prestige Dag 25 november

Café 1157

De tweede editie van de Grand Prestige-dag vindt zaterdag 25 november plaats in de brouwerij van Hertog Jan in Arcen. Op deze dag wordt het bestaan van Grand Prestige uitgebreid gevierd en is de brouwerij vrijelijk toegankelijk. Daarnaast zijn de exclusieve Grand Prestige flessen uit 2010 en 2011 te koop. Slechts één dag per jaar zijn deze speciale flessen uit de kelder van Hertog Jan verkrijgbaar.

Tweede editie Hertog Jan Grand Prestige Dag 25 november

Over het gehele terrein van de brouwerij van Hertog Jan zijn verschillende activiteiten voor bierliefhebbers. Van het laten graveren van een Grand Prestige glas, tot het maken van gepersonaliseerde etiketten voor Grand Prestige flessen. Er is Grand Prestige uit diverse jaartallen te verkrijgen, zowel aan de bar als in de brouwerijwinkel.

Hertog Jan Grand Prestige

Meesterbrouwer Gerard van den Broek: ‘Grand Prestige is het kroonjuweel van onze brouwerij. Het is één van de weinige bieren die langer gerijpt kan worden. Vanaf twee jaar na bottelen gaat het bier evolueren naar een portachtige, complexe smaak en geur. Tegenwoordig liggen er talloze flessen te rusten in de kelder onder de brouwerij in Arcen.’

Programma

Hertog Jan BrouwerijEen greep uit de verschillende activiteiten op de Grand Prestige dag:

• Gratis brouwerijbezoek volledig toegespitst op Grand Prestige en het rijpingsproces;
• Verschillende workshops van biersommelier Fiona de Lange;
• Graveren van Grand Prestige glazen;
• Verschillende barbecue gerechten welke overheerlijk smaken bij Grand Prestige;
• Laat een uniek Grand Prestige etiket maken;
• Verkrijgbaarheid van verschillende vintage flessen Grand Prestige in uniek giftpack;
• Proef de heerlijke smaken van de Grand Prestige bonbons, kaas en worst;
• Verkrijgbaarheid van de laatste voorraden Grand Prestige Vatgerijpt (Bourbon & Goose Island).

Reageer op dit artikel