nieuws

Bierista.nl van start met eigen online opleiding

Café 1072

Met een online opleiding zet bierwebsite Bierista.nl haar groeiambities luister bij. De curus tot ‘Meester in Bier’ gaat eind maart live en vroege inschrijvers krijgen korting én maken zelfs kans op een volledig gratis cursus.

Bierista.nl van start met eigen online opleiding

Voor wie zijn of haar bierkennis op niveau wil brengen heeft bierwebsite Bierista.nl een online opleiding ontwikkeld die geheel in het teken staat van bier. Deze bestaat uit foto’s, video’s en infograpics. Maar daarnaast krijgen deelnemers een bierbox thuisgestuurd met twaalf bieren. De opleiding gaat in op alle facetten van bier. Van geschiedenis en het brouwproces tot aan behandeling en uitschenken.

Lees ook: Stibon Bieropleidingen breidt uit

Korting op online opleiding

Naast de opgedane kennis en een diploma krijgen geslaagden, als Bierista zijnde, korting op aankopen, uitnodigingen voor biertrainingen, Online opleiding Bieristabierproeverijen en rondleidingen en toegang tot private Bierista events. De opleiding gaat eind maart van start en kost €125. De eerste 250 aanmelders krijgen 50% korting, aanmelders 251 tot en met 500 krijgen 25% korting en onder alle aanmelders verloten Bierista 25 gratis opleidingen.

Lees ook: Biertraining.nl, opleiding voor brede doelgroep

Bierista: 100.000 bierliefhebbers

Met de online opleiding tot ‘Meester in Bier’ zet Bierista.nl verder in op haar groeiambities. De bierwebsite bereikt maandelijks meer dan 100.000 liefhebbers. Om dat aantal te verhogen wordt de online community nu uitgebreid met de online Bierista Bier Opleiding.

 

Reageer op dit artikel