nieuws

Bierproeverij in Hortus Botanicus Amsterdam

Café 1293

Bierbrouwer Lowlander houdt donderdag 19 april een ‘Op Tafel-proeverij’ in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Deze bierproeverij is volgens de Amsterdamse brouwer passend bij haar manier van brouwen: botanisch, met kruiden en specerijen.

Bierproeverij in Hortus Botanicus Amsterdam

De Bierproeverij van Lowlander is een zogeheten ‘Op Tafel-proeverij’. Bezoekers worden rondgeleid door de botanisten van de Hortus Botanicus.Hierin leren ze over de ‘botanicals’ waarmee de brouwerij haar bieren brouwt. Daarbij gaat het om ingrediënten als korianderzaad of kamille. Maar ook het zoethout waarmee de Poorter gebrouwen wordt.

Lees ook: Lowlander heeft beste etiket

Bierproeverij en rondleiding

De rondleiding en proeverij duurt ongeveer 2 uur en start om 19.00. Kaarten kosten €15 en zijn te koop bij de Hortus Botanicus. Entree vooBierproeverij-Hortus-Lowlander2r de Hortus en 4 Lowlander-bieren zijn inbegrepen. Hortus organiseert dit voorjaar een reeks ‘Op Tafel- avonden’ waarin verschillende producten worden uitgelicht door middel van een rondleiding, workshop of proeverij.

Reageer op dit artikel