nieuws

Veel bieractiviteiten tijdens Week van het Nederlandse Bier

Café 2911

In heel Nederland worden tijdens de Week van het Nederlandse Bier tal van bieractiviteiten georganiseerd door onder andere horecagelegenheden en brouwerijen. Van 24 mei tot en met 3 juni zijn er onder meer biermasterclasses, bierproeverijen en brouwworkshops.

Veel bieractiviteiten tijdens Week van het Nederlandse Bier

De Week van het Nederlandse Bier wordt op 24 mei traditiegetrouw geopend op het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag. De Nederlandse Brouwerijdagen van 1 t/m 3 juni, vormen de afsluiting. Ruim honderd brouwerijen door heel het land openen dan hun deuren voor publiek. Iedere organisatie kan aanhaken op de Week van het Nederlandse Bier door een biergerelateerde activiteit te organiseren. Voor een overzicht van alle activiteiten en meer informatie over deelname: www.weekvanhetnederlandsebier.nl

Henri Reuchlin, voorzitter van de Week van het Nederlandse Bier: ‘Met de Week van het Nederlandse Bier vieren we de bruisende Nederlandse biersector en kan de consument al deze mooie bieren ervaren. Cafés, restaurants, brouwerijen, slijterijen en andere organisaties zorgen tijdens de Week iedere dag voor diverse biergerelateerde activiteiten in het hele land. Van speciale bierdiners en – proeverijen tot bier pubquizzen, workshops en bierwandWeek van het Nederlandse Bierelingen- en rondvaarten.’

Globaal programma

• 24 mei: Officiële opening van de Week van het Nederlands Bier + bekendmaking Beste Bier van Nederland 2018
• 24 mei t/m 26 mei: Nederlands Bierproeffestival in Den Haag
• 24 mei t/m 3 juni: Tientallen bieractiviteiten door het hele land
• 1 t/m 3 juni: Nederlandse Brouwerijdagen

Deelname Week van het Nederlandse Bier

Organisaties en ondernemers die iets willen organiseren tijdens de Week van het Nederlandse Bier 2018 kunnen hun activiteit eenvoudig aanmelden via de website. Ze kunnen hiermee rekenen op extra promotie, een communicatie-toolkit en indien gewenst ondersteuning bij het organiseren van een bierproeverij.

Reageer op dit artikel