Bobby's Bar opent derde zaak: Stratumseind Eindhoven

Bobby's Bar opent derde zaak: Stratumseind Eindhoven

Bobby's Bar heeft haar derde vestiging geopend. Na Helmond en Bobby's Bar Kleine Berg Eindhoven, is nu Bobby's Bar op Stratumseind Eindhoven opengegaan. De nieuwe zaak is dagelijks geopend en zal zich, net als de twee andere zaken onderscheiden met onder meer de gin & tonics.

Na een succesvolle proefweek is Bobby´s Bar op Stratumseind 27 in Eindhoven nu officieel geopend. De gin&tonicbar zal voortaan elke dag om 15.00 uur haar deuren openen. Het pand is compleet gerenoveerd en ingericht met een knus industriële stijl.

Derde Bobby's Bar

Bobby’s Bar Stratumseind is de tweede Bobby’s in Eindhoven, na Bobby’s Bar Kleine Berg en, met de bar in Helmond, Bobby's Bar Stratumseind Eindhovende derde in totaal. Bobby’s Bar is een concept bedacht door GJD Horeca BV. De vestigingen staan bekend om hun uitgebreide drankkaart met een ruim gin&tonic- en cocktailaanbod, hippe inrichting, een gevarieerde hapjeskaart.

Bobby’s Bar Stratumseind zal tevens verzorger worden van cocktailworkshops en gin&tonic-tastings op afspraak. In de toekomst zullen er tevens passende evenementen plaatsvinden, zoals tastings en presentaties van nieuwe dranken.