nieuws

Cuisine on tour/SGS bij Viktor & Rolf

Catering

Exclusief voor de zakelijke markt hebben het Centraal Museum in Utrecht en culinair partner Cuisine on tour/SGS pasklare arrangementen samengesteld voor ‘The House of Viktor & Rolf’, de grootste overzichtstentoonstelling van het beroemde modeduo ooit gehouden in Nederland.

Cuisine on tour/SGS bij Viktor & Rolf

De tentoonstelling wordt op 25 november geopend in het Centraal Museum. Tijdens de publieke openingstijden kunnen rondleidingen of presentaties worden gegeven in combinatie met besloten ontvangsten of lunches van 35 tot 50 personen. Na sluitingstijd zijn exclusieve rondleidingen of presentaties mogelijk, gecombineerd met diners van 50 tot 80 personen.

Het biedt iedere bezoeker de unieke gelegenheid om bij een exclusief mode-evenement van Viktor & Rolf aanwezig te zijn. In dit retrospectief worden de spectaculaire hoogtepunten getoond uit de Viktor & Rolf-collecties van de afgelopen vijftien jaar. In deze periode heeft het invloedrijke duo de modewereld veroverd met hun typische mix van koele ironie en surrealistische schoonheid.