nieuws

Oorzaak brand partycateraar onbekend

Catering

Er is nog weinig bekend over de oorzaak van de brand die afgelopen weekend partycateringbedrijf PMV Geven in Nuenen in de as legde. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De schade is immens.

Oorzaak brand partycateraar onbekend

De brand in de bedrijfshal van PMV Geven aan de Spiegelt in Nuenen werd zaterdagavond gemeld door een bewaker, even voor negen uur. De brandweer rukte uit met groot materieel, maar moest al snel extra wagens, waaronder twee hoogwerkers inzetten. Bij de bestrijding van het vuur, die tot zondagmiddag duurde, kreeg het korps uit Nuenen assistentie van de collega’s uit Eindhoven.

Miljoenen euro’s schade

Bij de brand deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Op het moment dat de brand uitbrak, was niemand in het pand aanwezig. Het is vooralsnog onduidelijk waardoor de brand is veroorzaakt. De omvang van de schade loopt vermoedelijk in de miljoenen.