nieuws

Sodexo groeit wereldwijd met 8,1 procent

Catering

Het Franse Sodexo heeft in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar dat eind november eindigde, de omzet met 8,1 procent zien toenemen tot 4,6 miljard euro. De groei is in lijn met de doelstelling voor dit jaar, liet de cateraar woensdag bij de presentatie van de cijfers weten.

Sodexo groeit wereldwijd met 8,1 procent

Terwijl de wereldeconomie nog kwakkelt, doet Sodexo het goed, stelde topman Michel Landel vast. De groei van de cateraar werd wereldwijd gerealiseerd.

De Sodexo Group, waar Sodexo Nederland onderdeel van uitmaakt, is de grootste internationale Food & Facilities Management organisatie ter wereld. Sodexo is een beursgenoteerde onderneming en heeft wereldwijd 380.000 mensen in dienst, die 132 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigen. Sodexo werkt op 34.000 locaties in 80 landen.