Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Duin & Kruidberg

  • Restaurant26 okt. 21

    Restaurants uit de Top 100 van Lekker 2021

    In het coronajaar 2020 heeft Restaurantgids Lekker het besluit genomen restaurants niet de maat te nemen. 'De horeca is aan het overleven,' zo zegt de hoofdredacteur. Toch verdwijnt er een aantal restaurants uit de gids. Welke dat zijn, lees je hier.

  • Lucas Petit (Hoscom), Lianne Velthuis en Bernard Lensink (v.l.n.r.).
    Horeca29 mrt. 21

    Bernard Lensink na 15 jaar weg bij Landgoed Duin & Kruidberg

    Bernard Lensink vertrekt na vijftien jaar als hotelmanager van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Vanaf 1 juli is de dagelijkse leiding van het hotel, dat sinds 2019 deel uitmaakt van Hoscom, in handen van Lianne Velthuis. 'Ik laat het in goede handen achter', zegt Lensink.

  • Horeca27 okt. 20

    Restaurants uit de Top 100 van Lekker 2021

    In het coronajaar 2020 heeft Restaurantgids Lekker het besluit genomen restaurants niet de maat te nemen. 'De horeca is aan het overleven,' zo zegt de hoofdredacteur. Toch verdwijnt er een aantal restaurants uit de gids. Welke dat zijn, lees je hier.

  • Alain Alders
    Horeca23 sep. 20

    Alain Alders weg bij Duin en Kruidberg

    Alain Alders, executive chef van Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort, Noord-Holland, verlaat het bedrijf. De chef werkte er 24 jaar en maakte er de start en het einde mee van Restaurant De Vrienden van Jacob, al 15 jaar in bezit van een Michelinster.

  • Horeca14 sep. 18

    Sommelier Rick Neuteboom naar Vrienden van Jacob

    Rick Neuteboom is aan de slag gegaan als assistent maître en sommelier bij sterrestaurant de Vrienden van Jacob op Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Hij werkt in het restaurant samen met maître Jelmer Molendijk.

  • Fotograaf: Stijn Ghijsen
    Horeca1 mei 18

    Milton Verseput sommelier bij Menno Post

    Milton Verseput wordt de sommelier van Menno Post. Hij gaat 1 juli 2018 aan de slag bij het nieuwe restaurant van Post, Olivijn in Haarlem. Meer weten...

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Benchmark: omzet per fte verschilt sterk in horeca
  2. Jan-Willem Grievink dagvoorzitter Foodservice Awards
  3. Wij leggen de lat ieder jaar hoger
  4. Topmanagers als tafelvoorzitters op Foodservice Awards 2014
  5. Horeca Top 100 2014 nr. 91 t/m 100
  6. Horeca Top 100 2014 nr. 93: Landgoed Duin & Kruidberg
  7. Vrienden van Jacob en Mazie nieuwe leden JRE
  8. Sietse van Zanten verlaat Vrienden van Jacob*
  9. Bilderberg plaatst nieuwe general managers
  10. Caroline Berends verlaat horecabranche
  11. Collega's serveren lunch voor jubilaris Alain Alders
  12. Havixhorst opnieuw 'Kasteel van het jaar
  13. Mijn 2011: Caroline Berends
  14. Oud-rechterhand Alain Alders* op eigen benen
  15. Landgoed Duin & Kruidberg gaat renoveren
  1. Wellnessvleugel Duin & Kruidberg op losse schroeven
  2. Toprestaurant zet streep door roken
  3. De Bois nieuwe chef De Vrienden van Jacob*
  4. Hoscom snelste groeier in Horeca Top 100
  5. Hotels doen prima zaken op miljonair fair
  6. Flinke run op lidmaatschap Worldhotels
  7. Cees Helder inaugureert Alain Alders
  8. De Vrienden van Jacob lang dicht
  9. Bernard Lensink geeft startsein verbouwing Duin & Kruidberg
  10. Uitslag Lekker direct op MissetHoreca.nl
  11. Le Défi beste bij Restaurant Week
  12. Caroline Berends naar Landgoed Duin & Kruidberg
  13. Staatsecretaris complimenteert horeca
  14. Tweede editie HotelWeek met tophotels
  15. Fred snelste stijger in Lekker
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen