1. Dit zijn onze kanshebbers op de Michelinsterren: Nederland barst nog altijd van de kwaliteit
  2. Michelin vindt meeste nieuwkomers in deze twee provincies: ook hoofdrol voor Maastricht
  3. Zó krijg je een Groene Michelinster: in gesprek met een insider over de methode van inspecteren
  4. Alle ontwikkelingen in de gastronomie op een rij: 2025 was tot nu toe zeer bewogen
  5. Michelingids telt dit jaar 9 nieuwe Bib Gourmand restaurants: 'Het gaat om generositeit'
  6. Nieuwe Bib Gourmands 2025
  7. Michelin voegt 12 nieuwe restaurants toe aan digitale gids vlak voor de sterrenceremonie
  8. Werner Loens brengt boek uit: 'Grote bazen bij Michelin wilden die zaak geen drie sterren geven'
  9. Joey van Heesbeen van restaurant 1857: 'Michelinster zorgt voor 30 procent meer omzet'
  10. De Librije kookt op Michelin-gala: ook andere toprestaurants maken hun opwachting
  11. Nelson Tanate over de geest van Jonnie, troost vinden in de keuken en Michelin: 'De Librije verandert nooit'
  12. Michelin pakt uit en voegt 12 nieuwe restaurants toe aan de Nederlandse selectie
  13. Michelin reikt Sleutels uit aan tophotels: 107 hotels in Nederland komen in aanmerking
  14. Ralf Berendsen** per direct weg bij La Butte aux Bois: 'Dat doet pijn'
  15. Michelin gaat Limburgs restaurant toevoegen aan selectie: 'Na al die offers, al die uren'
  1. Weer sluiten er twee sterrenrestaurants: de teller staat in 2025 inmiddels al op zes
  2. Unieke hattrick in wereld van Michelin: Frantzén heeft nu drie restaurants met drie sterren
  3. Mario Ridder opent nieuw restaurant, waarmee hij de absolute gastronomische top wil bereiken
  4. Richard Ekkebus pakte drie sterren, na stoere keuzes: 'M'n patissiers waren boos op me'
  5. Sofiane Bons wordt mede-eigenaar van Joelia* en is Talent van het Jaar: 'Maar ik zal altijd wat onzeker blijven'
  6. Ode aan Jonnie Boer tijdens sterrenceremonie in België, waar meer sterren vallen dan in Nederland
  7. Michelin voegt acht nieuwe restaurants toe aan Nederlandse selectie
  8. Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog
  9. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  10. Richard Ekkebus flikt het op 58-jarige leeftijd: drie Michelinsterren voor restaurant Amber
  11. Gijs Kemmeren, Peter Bogema en Luca Carli benoemd tot New Chefs on the Block
  12. Michelin voegt acht nieuwe restaurants toe: inspecteurs naar stad, wadden en zuiden
  13. Gault&Millau brengt groots eerbetoon aan De Librije***: familiebedrijf en talentenfabriek
  14. Voormalig driesterrenchef verbiedt Michelin binnen te komen: 'Hangt bordje aan de deur'
  15. Michelin in 2024: bijna duizend nieuwe sterren uitgedeeld, gids groeit als nooit tevoren