Pascal Jalhay weg bij Van Oys, Raymond Remmen is zijn opvolger: 'Geen moment getwijfeld'
Raymond Remmen is de nieuwe executive chef bij het Van Oys Maastricht Retreat. Hij is de opvolger van Pascal Jalhay, die na ongeveer een jaar vertrekt.
Raymond Remmen is de nieuwe executive chef bij het Van Oys Maastricht Retreat. Hij is de opvolger van Pascal Jalhay, die na ongeveer een jaar vertrekt.
Het Italiaanse restaurant Vino&Friends in Maastricht is overgenomen door Noir Label Group van Hans Paul Nieskens en Lucas de Beaumont, bekend van de horecazaken Noon en Complex in Maastricht en Mijnstreek in Heerlen.
Als in de zomer de eerste klanken van André Rieu's viool over het Vrijthof schallen, verandert het hart van Maastricht in een bruisende openluchtconcertzaal.
Chef Ralf Berendsen is per direct vertrokken bij La Butte Aux Bois in Lanaken, waar hij twee Michelinsterren bij elkaar kookte. Zijn opvolger daar is Ralph Hermans, die de zaak gaat omdopen tot La Source, wat de oorspronkelijke naam is.
De zoon van André Rieu - Pierre Rieu - is de nieuwe eigenaar van Hotel Derlon in Maastricht. Dat geldt voor zowel de exploitatie als het vastgoed.
Sacha Nekrasova heeft twee veganistische zaken. 'Ik wil laten zien dat het sociale element van de horeca en lekker eten ook heel goed samengaan zonder dierlijke producten.'