Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Perceel

  • Jos Grootscholten en Sharon Tettero van Perceel
    Horeca27 okt. 20

    Sterchef Jos Grootscholten maakt gerechten voor coronapatiënten met geur- en smaakverlies

    Jos Grootscholten van sterrestaurant Perceel in Capelle aan den IJssel ontwikkelde gerechten speciaal voor coronapatiënten die kampen met geur- en smaakverlies. Gerechten waarbij andere zintuigen worden geprikkeld.

  • Bridges1 sep. 18

    Nieuwe restaurantactie van Heerlijk.nl: Heerlijk uit eten Weken

    Heerlijk.nl heeft een nieuwe restaurantactie opgezet samen met de Persgroep van onder andere het AD. In de kranten van deze mediagigant zit een acht pagina's tellende bijlage die het restaurantaanbod onder de aandacht brengt. Met kortingen die oplopen tot 50 procent.

  • Egon van Hoof, Yuri Wiesen, Erik de Mönnink
    Horeca29 jan. 18

    Drie nieuwe leden voor Les Patrons Cuisiniers

    Egon van Hoof , Erik de Mönnink en Yuri Wiesen zijn toegetreden tot restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. Twee leden vallen af. Wie?

  • Rotterdam, Netherlands, Januari 11, 2017, Restaurant Fred, Richard Krajicek with chefs, 
Photo: Tennisimages/Henk Koster
    Horeca16 jan. 17

    Chef's Table op World Tennis Tournament

    Aan het aanbod restaurants in het VIP-dorp The Club van het ABN AMRO World Tennis Tournament is dit jaar een unieke formule toegevoegd. Een Chefs Table met de signature dishes van Mario Ridder, Fred Mustert, Erik van Loo en Jos Grootscholten.

  • Horeca19 apr. 12

    Ster voor Perceel: 'Geen moment rekening mee gehouden

    We zijn 27 en 25 jaar en mogen nu al een Michelinster ontvangen.' Chef-kok Jos Grootscholten en gastvrouw Sharon Tettero van restaurant Perceel in ...

  • Horeca1 nov. 11

    Perceel hoogste nieuwe binnenkomer GaultMillau2012

    Restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel en Het Restaurant Wereldmuseum in Rotterdam zijn de opvallendste nieuwkomers in de GaultMillau van 2012. ...

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen