Kuppens Management
Kookvideo van Ronald van Roon, Calla's*: Oestervelouté met groene olijf en cecina de León
Ronald van Roon kwam in 2007 in de keuken van Calla's en werd vanaf 2015 klaargestoomd om het bedrijf over te nemen.
No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe kan je no show voorkomen?
Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers te beschermen tegen de warmte en de zon?
Bistro LOF, gevestigd op het culinair landgoed Parc Broekhuizen, verwelkomt per 1 juli 2025 chef Zoë Jonker en haar partner Ralph Jonker. Het duo, eerder verantwoordelijk voor restaurant Sal do Mar in Rhenen, gaat de leiding nemen over de keuken en gastbeleving van de bistro.
Na het succes van CouCou in Vught slaan ondernemers Niels van der Bijl en Piet Hoedemakers de vleugels uit.
Het doek valt voor restaurant Ster in Rotterdam.
Technologische verfijning vertaald naar culinaire creativiteit in unieke 10-gangen dinerserie, dat gebeurt in Amsterdam.
Restaurantketen 't Zusje viert binnenkort een mijlpaal met de opening van haar 40e locatie in De Ringersfabriek in Alkmaar.
In het weekeinde hangen gasten met de benen buiten in veel restaurants, terwijl het op werkdagen regelmatig lastig is tafels gevuld te krijgen. Toch zijn er ondernemers die hun zaak op zaterdag en zondag gesloten houden.
Het Efteling Grand Hotel, waar de Efteling de hoogste kwaliteit van luxe gaat aanbieden, herbergt vanaf 1 augustus twee nieuwe unieke restaurants.
Na jarenlang te hebben samengewerkt gaan Iris en Jerry van de Burgwal nu echt samen voor het ondernemerschap. Op de plek van Jerry's Sloop Wine & Dine creëerde het echtpaar met Lyva een speels, kleurrijk en betaalbaar restaurant.