1. Richard Ekkebus pakte drie sterren, na stoere keuzes: 'M'n patissiers waren boos op me'
  2. Sense Restaurant* verhuist naar Villa Bleijenburg in Vught
  3. Binnenkijken bij het vernieuwde restaurant Flore**
  4. Restaurant Noble wordt Noble Gastro House
  5. 8x gespot bij restaurant Triptyque*: van spelletje aan tafel tot prei in klei
  6. Drie nieuwe leden voor Les Patrons Cuisiniers
  7. Exclusief kijkje achter de schermen van De Librije*** in De Opvolging
  8. Sterrestaurant Coulisse moet ongewild deuren sluiten
  9. Nederlandse chef Marco Prins ontvangt twee Michelinsterren in New York
  10. Flore** sluit tijdelijk deuren, opent pop-up en heropent na transformatie
  11. Hoe excellente service van d'n Berepot een succes maakt
  12. Deze sterrenrestaurants serveren het duurste degustatiemenu
  13. Beste groentechef van België kookt bij Bolenius** in Amsterdam
  14. Mario Ridder opent brasserie Lalou in Delft: 'Het wordt ongecompliceerd en lekker'
  15. Gastrobar Savage gooit roer om en wordt all you can eat
  1. Kiona Malinka belooft horeca: 'Eerlijke thee die je niet kunt verknoeien'
  2. Thomas Groeneveld behaalt titel Advanced Sommelier in Australië: 'Ging best lekker'
  3. Tweesterrenchef Guido Braeken stapt over van Château Wittem naar Van Oys Maastricht Retreat
  4. Hans van Wolde ziet hotel, brasserie en rooftop-bar nu echt dichtbij komen
  5. De 45 restaurants in de Michelinselectie tot nu toe: deze vier zaken vallen op
  6. Michelin selecteert 12 nieuwe zaken en kijkt scherp naar prijs-kwaliteit
  7. Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood
  8. Mike Klaassen nieuwe chef de cuisine Ciel Bleu
  9. De Groene Lantaarn** treedt toe tot prestigieuze Les Grandes Tables du Monde
  10. Nieuwe maître voor restaurant Flore**
  11. Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland, volgens Michelin zelf
  12. Michelin sluit jaar af met drie nieuwe toevoegingen: 'In dit hoekpand klopt alles'
  13. Erik de Zwart lanceert nieuw culinair platform Guide des Chefs
  14. Naast de drie sterren, heeft De Librije nu ook drie SVH Meesters aan boord
  15. Bijna helft sterrenrestaurants serveert foie gras, tot teleurstelling van Wakker Dier