FreshRecruitment
Ontbijten op het terras is goud waard bij strandpaviljoen Zand
Ontbijt serveren op het terras heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. Hoe dat zit, vertelt ondernemer Schipper met alle liefde aan Misset Horeca.
Ontbijt serveren op het terras heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. Hoe dat zit, vertelt ondernemer Schipper met alle liefde aan Misset Horeca.
De vakjury legt pijnpunten bloot die ondernemers omzet kosten zonder dat ze het beseffen.
Wat zijn de grootste betaalergernissen en betaalvoorkeuren op het terras in de horeca?
Hulde aan alle horecaondernemers in Nederland. De uitstraling van medewerkers op het terras is al jaren dik in orde. Maar waar kunnen deze ondernemers nog op verbeteren?
Het mooie voorjaarsweer kan voor horecaondernemers een flinke uitdaging zijn als het personeel niet op tijd geworven en ingewerkt is.
Bijna alle terrassen in Nederland scoren enorm goed wat betreft exterieur en interieur. Ook de kwaliteit van de bestelling is vaak ronduit geweldig. Maar waar laten ondernemers het liggen?