Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij...
De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...
De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...
De Veranda in Amsterdam legt gasten op het terras in de watten. Het leverde de nummer 1 positie op in de Terras top 100 2022. Medewerkers worden...
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zetten de...
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Frank Heijneman, gastvrijheidstrainer van Gast is Koning, geeft de lezers van Misset Horeca praktische tips voor een positieve terraservaring.
Hoe zorg je nu voor de ultieme terraservaring, terwijl er een schrijnend tekort is aan personeel, de kosten alleen maar stijgen en de coronacrisis...
'Voorheen zag je dat het wat stress opleverde bij het personeel wanneer een groep tegelijk een cocktail bestelde, nu zijn het juist onze medewerkers...
Misset Horeca vroeg trendwatcher Vincent van Dijk naar dé terrastrends voor 2022. Hij zet dertien trends voor de horeca op een rij.
Wietse Sennema van Á la Plancha in Rotterdam heeft vanwege de coronacrisis toestemming gekregen om zijn terras voorlopig te verdubbelen. Omdat...
Personeelstekort op het terras? Hoe behoud je met minder personeel tevreden gasten, zonder dat je omzet daalt? We zetten zijn voorbeelden op een rij.