nieuws

Energiezuinige lijn

Horeca

Het design is nieuw en de techniek is verbeterd. Dat is het belangrijkste in de nieuwe lijn koel- en vrieskasten, die Cooling Equipment Nederland in maart op de markt bracht. De kasten werken energiezuinig en geruisloos. Dit is te danken aan een betere en milieuvriendelijke isolatie van 60 mm dik en grotere energiezuinige verdampers. Per […]

Het design is nieuw en de techniek is verbeterd. Dat is het belangrijkste in de nieuwe lijn koel- en vrieskasten, die Cooling Equipment Nederland in maart op de markt bracht. De kasten werken energiezuinig en geruisloos. Dit is te danken aan een betere en milieuvriendelijke isolatie van 60 mm dik en grotere energiezuinige verdampers.

Per deur zijn alle kasten voorzien van drie roosters van 2/1 GN, magneetsluiting en slot. Verder zijn alle kasten uitgerust met geforceerde koeling met het milieuvriendelijke R134a, automatische ontdooiregeling en digitale temperatuurinstelling.Voor onderhoud is de roestvrijstalen behuizing bij de verdamper gemakkelijk te openen. Ook voor het stofvrij maken van de condensor is het frontpaneel met één beweging op te tillen. De reeks is leverbaar in tien verschillende uitvoeringen; de capaciteit is 600 of 1300 liter.

Voor informatie: Cooling Equipment Nederland, Soest. Tel. (035) 621 85 00.

Reageer op dit artikel