nieuws

Agenten gewond bij vechtpartij in Nijmeegs café

Horeca

Bij een vechtpartij zaterdagavond in een Nijmeegs café zijn drie agenten lichtgewond geraakt. De politie moest een diensthond inzetten en pepperspray gebruiken om een einde te maken aan de vechtpartij. Vijf mannen en een vrouw zijn aangehouden. Toen de politie arriveerde, verzamelde zich een grote groep mensen bij de horecagelegenheid. De omstanders wilden ondanks waarschuwingen van de politie niet vertrekken. Daarop liet de politie versterking komen om de straat schoon te vegen.

Over de oorzaak van de vechtpartij is volgens een woordvoerder van de politie niets bekend. Drie Nijmeegse mannen, twee inwoners van Harlingen en een Nijmeegse vrouw zijn aangehouden voor mishandeling, openlijke geweldpleging, vernieling en niet voldoen aan een bevel. Zij hebben een proces-verbaal gekregen.

Reageer op dit artikel