nieuws

Beurprimeur: CombiNation F

Horeca

Tweede beursprimeur bij WMF is de combiNation F, een volautomaat op het gebied van filterkoffie. Toepassing van de nieuwste technieken garandeert verse koffie per kop, kannetje of isoleerkan tot een hoogte van 28 cm. Eenvoudige bediening, volautomatische reiniging, displaygestuurd menu en de mogelijkheid te combineren met de combiNation S zijn de overige kenmerken die WMF […]

Tweede beursprimeur bij WMF is de combiNation F, een volautomaat op het gebied van filterkoffie.

Toepassing van de nieuwste technieken garandeert verse koffie per kop, kannetje of isoleerkan tot een hoogte van 28 cm. Eenvoudige bediening, volautomatische reiniging, displaygestuurd menu en de mogelijkheid te combineren met de combiNation S zijn de overige kenmerken die WMF opsomt over deze machine.

Info:
WMF Nederland Amsterdam(020) 480 80 85hotel@wmf.nl

Reageer op dit artikel