nieuws

Beursprimeur: Ursus Roter

Horeca

W&S Company geeft acte de presence met twee stands: de W&S-stand op nummer 05.215 en The Bar-stand op 05.314. W&S is exclusief distributeur van Ursus-dranken: Ursus Vodka (40% alcohol), Ursus Classic (50%), Ursus Lemon (40%), Ursus Black Currant (40%) en Ursus Roter (21%). Ursus Roter is het meest favoriet in de reeks. Nieuw is dat […]

W&S Company geeft acte de presence met twee stands: de W&S-stand op nummer 05.215 en The Bar-stand op 05.314. W&S is exclusief distributeur van Ursus-dranken: Ursus Vodka (40% alcohol), Ursus Classic (50%), Ursus Lemon (40%), Ursus Black Currant (40%) en Ursus Roter (21%). Ursus Roter is het meest favoriet in de reeks. Nieuw is dat Ursus Roter in een 50-cl-fles leverbaar is. Deze is per zes stuks verpakt in een stijlvolle displaydoos.

Ursus Roter is gebaseerd op Ursus Vodka, dat is geblend met sleedoornsap. Hierdoor heeft Ursus Roter een zachte, frisse en volle smaak. Uitstekend te mixen, maar W&S Company stimuleert echter het drinken van Ursus Roter on the rocks. Hiervoor werd een speciaal glas ontwikkeld, met het logo op de bodem gedrukt. En er is een geheel nieuw promotieplan werd ontwikkeld, inclusief promotie-avonden. De rode wodka vind je daar overal. In de rode verlichting, de rode loper en in de kleding van werknemers met de tekst ‘Wanna break the ice?’

The Bar is een frisse mix van vodka, lemon en een vleugje cactus en bevat 5,6 procent alcohol. The Bar, bekend van de tv-serie The Bar, is verkrijgbaar in frozen flesjes van 27,5 cl. De mixdrank wordt door een verkoop- en promotieteam onder de aandacht gebracht in de horeca. Op de site www.barretje.nl vindt u informatie en foto’s van de promotie-avonden. Verder staan bij W&S in the picture de vernieuwde huisstijl van champagne De Castellane (www.castellane.com) en Quila Quila Tequila Silver & Gold.

Informatie:
W&S Company
Wateringen
(0174) 29 53 73
www.ursusvodka.nl
info@w-scompany.nl

Reageer op dit artikel