nieuws

Alternatieve kookopstelling

Horeca

Functionline van Palux is een alternatieve uitvoering van het Topline concept voor de horecamarkt. ‘Deze nieuwe lijn is 15 procent goedkoper dan de Topline, maar heeft dezelfde technische hoogstandjes en is even gebruiksvriendelijk’, aldus de leverancier. De enige veranderingen zijn het uiterlijk en dat apparatuur vanuit de fabriek nu op een eigen onderkast te leveren […]

Functionline van Palux is een alternatieve uitvoering van het Topline concept voor de horecamarkt. ‘Deze nieuwe lijn is 15 procent goedkoper dan de Topline, maar heeft dezelfde technische hoogstandjes en is even gebruiksvriendelijk’, aldus de leverancier. De enige veranderingen zijn het uiterlijk en dat apparatuur vanuit de fabriek nu op een eigen onderkast te leveren is. Hierbij kan de horecaondernemer kiezen uit een open kast of een gesloten kast met deur.

Functionline van Palux is een alternatieve uitvoering van het Topline concept voor de horecamarkt. ‘Deze nieuwe lijn is 15 procent goedkoper dan de Topline, maar heeft dezelfde technische hoogstandjes en is even gebruiksvriendelijk’, aldus de leverancier. De enige veranderingen zijn het uiterlijk en dat apparatuur vanuit de fabriek nu op een eigen onderkast te leveren is. Hierbij kan de horecaondernemer kiezen uit een open kast of een gesloten kast met deur.

De vario kookplaat, bakplaat en koker zijn ook in dit concept opgenomen. Verder heeft de Funtionline kookopstelling dezelfde robuuste uitstraling als de Topline.

Informatie: Palux, Bunnik, tel. (030) 656 41 20 of www.palux.nl.

De vario kookplaat, bakplaat en koker zijn ook in dit concept opgenomen. Verder heeft de Funtionline kookopstelling dezelfde robuuste uitstraling als de Topline.

Informatie: Palux, Bunnik, tel. (030) 656 41 20 of www.palux.nl.

Reageer op dit artikel