nieuws

Hete’ noten mixen

Horeca

Menken Orlando bracht onlangs onder de naam Wings een nieuw emmerconcept op de horecamarkt. Het assortiment van het emmerconcept bestaat uit diverse mixen van pinda’s/noten en/of rijstzoutjes en pittige kruiden. De verkrijgbare varianten zijn; oriëntal mix (1000 gram), salsa mix (2250 gram), hot mix (2500 gram en 5000 gram) en tango mix (5000 gram). Menken […]

Menken Orlando bracht onlangs onder de naam Wings een nieuw emmerconcept op de horecamarkt. Het assortiment van het emmerconcept bestaat uit diverse mixen van pinda’s/noten en/of rijstzoutjes en pittige kruiden. De verkrijgbare varianten zijn; oriëntal mix (1000 gram), salsa mix (2250 gram), hot mix (2500 gram en 5000 gram) en tango mix (5000 gram).

Menken Orlando bracht onlangs onder de naam Wings een nieuw emmerconcept op de horecamarkt. Het assortiment van het emmerconcept bestaat uit diverse mixen van pinda’s/noten en/of rijstzoutjes en pittige kruiden. De verkrijgbare varianten zijn; oriëntal mix (1000 gram), salsa mix (2250 gram), hot mix (2500 gram en 5000 gram) en tango mix (5000 gram).

‘Dit assortiment hete mixen zijn niet alleen lekker, maar bevorderen bovendien de drankomzet in het café en restaurant’, aldus de leverancier. De mixen zijn verkrijgbaar in een bedrukte, gesealde en hersluitbare emmer.

Informatie: Menken Orlando, Den Haag, tel. (070) 308 22 22 of www.menkenorlando.nl.

‘Dit assortiment hete mixen zijn niet alleen lekker, maar bevorderen bovendien de drankomzet in het café en restaurant’, aldus de leverancier. De mixen zijn verkrijgbaar in een bedrukte, gesealde en hersluitbare emmer.

Informatie: Menken Orlando, Den Haag, tel. (070) 308 22 22 of www.menkenorlando.nl.

Reageer op dit artikel