nieuws

Secretaris FNV Horecabond niet herkiesbaar

Horeca

Secretaris Jos van Bussel van de FNV Horecabond stelt zich niet herkiesbaar voor het congres van april 2004. Van Bussel vindt dat de financiële situatie en tal van maatschappelijke ontwikkelingen de bond noodzaken tot snelle en scherpe strategische keuzen, die grote consequenties zullen hebben voor de organisatie. Volgens Van Bussel is hij niet de juiste man om dat veranderingsproces te begeleiden.

De FNV Horecabond moet een meer efficiënte en slagvaardige organisatie worden, die bekend staat om haar uitstekende dienstverlening en belangenbehartiging. Een forse verbouwing van de werkorganisatie is nodig om berekend te zijn op de toekomst.Het bestuur betreurt het besluit van Van Bussel, maar vindt het moedig. De komende tijd wordt gezocht naar een opvolger. Van Bussel beraadt zich nog op wat hij gaat doen na het neerleggen van zijn functie bij de Horecabond.

Van Bussel (1958) is sinds 22 mei 2002 in functie als secretaris van de FNV Horecabond. Daarvoor was hij vijf jaar bestuurssecretaris bij de Vakcentrale FNV en persoonlijk assistent van Lodewijk de Waal. Eerder was hij voorlichter bij de Algemene Vakcentrale (1993-1997) en werkte hij van 1984 tot 1993 bij de SER.

Wilt u dit bericht en andere cateringberichten iedere maand in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratis nieuwsbrief van Catering Magazine.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel