Soffritto met verse ingrediënten

In het il Ristorante Grand'Italia assortiment zijn sinds kort twee vernieuwende Soffritto's verkrijgbaar, Tradizionale en Cipolla. Tradizonale vormt ...

In het il Ristorante Grand’Italia assortiment zijn sinds kort twee vernieuwende Soffritto’s verkrijgbaar, Tradizionale en Cipolla. Tradizonale vormt de basis voor traditionele Italiaanse pastasauzen en vleesgerechten. De verse ingrediënten zoals wortel en ui, zijn gefruit in zonnebloemolie. Ze vormen een prima basis voor bijvoorbeeld Bolognesesaus of Ossobuco.

Met Cipolla is in een handomdraai risotto maaltijden, vleesgerechten en sauzen te maken. Deze culinaire variëteit is bereid met verse ui en gefruit in zonnebloemolie en is een uitstekende basis voor Risotto of Sugo al Pomodoro. Met deze snelle en handige hulpen blijft de professionele keuken niet alleen schoner, ze besparen de kok ook arbeid, ruimte en tijd.
Informatie: GranFood, Den Haag, tel. (070) 381 50 07 of info@granfood.nl.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.