nieuws

Eerste Europese Apple Store is open

Horeca

ROME – De eerste officiële Apple Store op het Europese vasteland heeft afgelopen weekeinde de deuren geopend in Rome. In totaal wil de fabrikant tien van deze winkels openen in Europa.

Eerste Europese Apple Store is open

Het is nog niet bekend of ook in Nederland een Apple Store komt. Vorig jaar waagde het bedrijf de overstap naar Europa, maar vooralsnog waren er alleen winkels in het Verenigd Koninkrijk. Apple is lang beziggeweest met de winkel in Rome, de eerste advertenties voor personeel verschenen al in 2005.

De Apple Store is gelegen in een winkelcentrum aan de Via Collatina en beschikt over een ruime, glazen entree. Behalve een Genius Bar, is er ook een afdeling voor Apple TV en heeft de winkel een speciale afdeling voor kinderen. De eerste 1000 bezoekers hebben een gratis T-shirt ontvangen.

Bekijk een fotoreportage van de winkel >>>